Jak prodat nemovitost, byt nebo dům? Prodávejte s makléřem.

Jak prodat nemovitost, byt nebo dům? Prodávejte s makléřem.

Prodáváte nebo plánujete prodat nemovitost a přemýšlíte jak? Obraťte se na odborníka. Prodej nemovitosti není jen o ceně, ale také o bezpečnosti a jistotě.

Na internetu naleznete mnohá doporučení a reklamní sdělení jak prodat nemovitost, byt nebo dům snadno a levně vlastními silami. Někdy i s dovětkem, kolik peněz ušetříte na provizi.

Nicméně v případě, že zvažujete prodat nemovitost, platí přísloví, nejsem dost bohatý na to, abych si kupoval levné věci. Většina z nás prodává byt, dům nebo pozemek a skutečně nemáme dost zkušeností na to, abychom celý proces prodeje bez komplikací zvládli. Často při prodeji nemovitostí jde o miliónové hodnoty, a proto se vyplatí nepřeceňovat své znalosti a zbytečně neriskovat.

Je pravda, že služby realitního makléře nejsou zdarma, ale ušetří Vám čas, starosti a nervy. Makléř Vám zajistí služby nezávislého advokáta, který Vás ochrání i před neseriózními kupci, kteří by mohli nechat prodej v klidu proběhnout a potom po Vás chtít slevy nebo odškodné. Často se mu podaří prodat Vaší nemovitost za cenu, která je vyšší než Vaše původní představa. Je to odborník, který má přehled o aktuálním stavu realitního trhu, využívá kvalitní marketing, má odpovídající vzdělání a obchodní dovednosti. 

Jak poznáte kvalitního realitního makléře? Je dobré vzít v úvahu doporučení od svých známých, dát na recenze ale i intuici. Kvalitní makléř svoji práci prokazatelně vykonává a poskytuje o sobě dostatek informací. Musí umět vše kolem prodeje nemovitosti důkladně a srozumitelně vysvětlit a také Vám ochotně poradit.

 

Vladimír Altman, t.: 724 443 771, altman@reloca.cz                           

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení